• 0 Knjige - 0,00  (0,00 kn)
    • Košarica je prazna.

Blog

Od 26. do 29. svibnja 2022.

Do 26. do 29. svibnja naklada Mala zvona nudi svoje sadržaje djeci i mladima u parku Ribnjak, u okviru festivala Knjige u krošnjama.

Slikovnice s potpisom

Naklada Mala zvona imat će štand s dječjim naslovima na Ribnjaku tijekom cijelog festivala, od četvrtka do nedjelje, u terminima od 9:30 do 12h i od 16:30 do 19h – u slučaju kiše u prostorima Centra mladih Ribnjak.

Knjige će se moći kupiti sa sajamski popustom, a naše autorice i autori potpisivat će slikovnice i družiti se s najmlađim čitateljima prema sljedećem rasporedu:
– četvrtak: Sanja Lovrenčić i Dominik Vuković
– petak: Igor Rajki i Nikolina Žabčić
– subota: Jasmina Kosanović.
Autorice i autori bit će na štandu od 18 do 19h.

Na štandu će se moći vidjeti i najnoviji naslovi naklade Mala zvona: slikovnice Ljubavna, ljubavnija, najljubavnija Igora Rajkija i Nikoline Žabčić i Cvjetovi groznice Indreka Koffa i Lucije Mrzljak.

Kokoši, mačke i poneki miš

Popularna akcija Uberi priču! (koju organizira istoimena udruga) bit će ovaj put posvećena trima slikovnicama iz Malih zvona i njihovoj autorici Piki Vončini. Ona će najmlađoj publici predstaviti likove iz svojih priča o kokošima, mačkama i miševima, a predviđene su i “životinjske” likovne aktivnosti. 

Napominjemo da je broj sudionika ograničen te da je obavezno prijaviti dijete na: uberi.pricu@gmail.com. Svi sudionici programa moći će na kraju ubrati svoju slikovnicu sa stabla i ponijeti je kući. U slučaju kiše “berba” će se odvijati u prostorima Centra mladih Ribnjak.

Dobrodošli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.