• 0 Knjige - 0,00  (0,00 kn)
    • Košarica je prazna.

Sigurnost plaćanja

www.mala-zvona.hr  pridržavaju se svih zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih kupaca.

Upućuju se Kupci da pažljivo pročitaju Zaštitu povjerljivih podatka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice www.mala-zvona.hr, Kupac potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.mala-zvona.hr web stranice.

Mala zvona d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke kako bi se provela sigurna provjera autentičnosti Kupca koji pristupa na www.mala-zvona.hr web stranicu. Kada se Kupac uključi u određene aktivnosti na www.mala-zvona.hr web stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija, Mala zvona d.o.o. će od Kupca zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj, datum rođenja, OIB i to su podaci koji se prikupljaju i obrađuju.

Svi osobni podaci obrađeni na Internet stranici www.mala-zvona.hr automatski se brišu šest mjeseci nakon što Kupac prestane biti registrirani kupac Internet stranice www.mala-zvona.hr.

Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Kupca i Mala zvona d.o.o. odvija sigurnim protokolom.

Kupac može promijeniti bilo koji od svojih osobnih podataka i slanjem e-mail poruke na kabinet@mala-zvona.hr. U toj e-mail poruci Kupac treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti/promijeniti.

Kao uvjet kupnje proizvoda i usluga na Internet stranici www.mala-zvona.hr, Mala d.o.o. traži privolu Kupca da dozvoljava aktivaciju procesa u kojem će njegovi osobni podaci (adresa, broj kartice) prilikom plaćanja kreditnim ili debitnim karticama biti pohranjeni kod pružatelja usluge naplate karticama. Pružatelj usluge naplate karticama za Mala zvona d.o.o. je myPos (https://www.mypos.eu/ )

Mala zvona d.o.o. ni u jednom trenutku ne raspolaže tim podacima.

Više o sigurnosti i dostupnosti plaćanja koju osigurava tvrtka myPos možete pročitati na njihovim stranicama: https://developers.mypos.eu/en/doc/online_payments/v1_4/10-security-and-availability

Mala zvona d.o.o. preporučaju Kupcima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun Internet stranice www.mala-zvona.hr. Preporučamo da prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirate velika i mala slova te brojeve te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti (barem jednom na godišnjem nivou).

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu kabinet@mala-zvona.hr.