• 0 Knjige - 0,00  (0,00 kn)
    • Košarica je prazna.

Radionice i događanja

Naklada Mala zvona nudi radionice i književna događanja povezana s knjigama objavljenim u vlastitoj produkciji.

Događanje „Putnici na Istok“ obuhvaća kraće predavanje o znamenitim književnim putnicima s kraja 19. stoljeća Victoru Segalenu i Lafcadiju Hearnu, dvojezično čitanje književnih fragmenata, izložbu kaligrafija i kinesku čajnu ceremoniju u kojoj sudjeluje publika.

24. rujna, u Kabinetu Malih zvona, govorili smo o nekim, već prilično davnim putnicima na Daleki istok, čije su knjige objavila Mala zvona: Victoru Segalenu i Lafcadiju Hearnu. Uz izložbu kaligrafija Ive Valentić i Mingshenga Pija, o knjigama su govorili Sanja Lovrenčić i Stephane Michel, a pio se i kineski čaj… Program je ostvaren uz potporu Ministarstva kulture za razvoj publike.

PUTNICI

NA ISTOK

Djeci namijenjenu radionicu „Crtamo glagole“ vodi mulitmedijalna umjetnica Nikolina Manojlovih Vračar, a radionica uključuje književne, glazbene i likovne elemente.

Svestrana umjetnica Nikolina Manojlović Vračar održala je 9. 10. u Kabinetu Malih zvona, Savska 28, književno-likovno-glazbenu radionicu o glagolima, na veselje jednog trećeg razreda iz zagrebačke škole Tina Ujevića. Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture za razvoj publike.

CRTAMO

GLAGOLE

Ako želite ugostiti neku od naših radionica u svojoj sredini, javite se na