• 0 Knjige - 0,00  (0,00 kn)
    • Košarica je prazna.

Blog

Naklada Malih zvona izlagat će na ovogodišnjem Interliberu, od 9. do 14.11., na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 6 (4e). Na našem štandu pronaći ćete nove i stare knjige, i za djecu i za odrasle, po različitim sniženim cijenama, za starija izdanja i do 80 posto. Za vrijeme sajma imat ćemo i promotivne akcije o kojima ćemo obavještavati na društvenim mrežama u narednim danima. 

Za one koji ne budu mogli posjetiti Interliber, pripremili smo popuste koje možete ostvariti narudžbom u našem web-shopu. Za popust od 20% na kupnju, prilikom plaćanja samo upišite kod kupona: INTERLIBER21

Podsjećamo Vas da se Interliber održava pod posebnim COVID mjerama. Protokol za ulaz na sajam je sljedeći:

Ulazak na sajam moguć je isključivo uz predočenje važećih Covid potvrda: 
–  potvrda o cijepljenju
– potvrda o preboljenju – ukoliko ste imali Covid unutar posljednjih 6 mjeseci – ostale potvrde od obiteljskih liječnika ne mogu se uvažiti
– važeći negativni test (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati)
Važeću Covid potvrdu o cijepljenju ili preboljenju građani mogu dobiti putem sustava e-građani, u ljekarnama uz predočenje zdravstvene iskaznice ili kod obiteljskog liječnika. 
Osobe koje nemaju Covid potvrdu imaju mogućnost brzog testiranja na punktu ispred glavnog južnog ulaza na Zagrebački velesajam u vremenu održavanja Interlibera od 09. do 14.11.2021. Cijena brzog antigenskog testa iznosi 50 kuna, a izlagačima će biti omogućeno testiranje već 8.11. od 9 sati.
Djeca do 12 godina starosti ulaze bez ograničenja.

Vidimo se!

Odgovori