• 0 Knjige - 0,00 
    • Košarica je prazna.

Events and Workshops

Mala zvona organize workshops and literary events related to our titles.

Događanje „Putnici na Istok“ obuhvaća kraće predavanje o znamenitim književnim putnicima s kraja 19. stoljeća Victoru Segalenu i Lafcadiju Hearnu, dvojezično čitanje književnih fragmenata, izložbu kaligrafija i kinesku čajnu ceremoniju u kojoj sudjeluje publika.

24. rujna, u Kabinetu Malih zvona, govorili smo o nekim, već prilično davnim putnicima na Daleki istok, čije su knjige objavila Mala zvona: Victoru Segalenu i Lafcadiju Hearnu. Uz izložbu kaligrafija Ive Valentić i Mingshenga Pija, o knjigama su govorili Sanja Lovrenčić i Stephane Michel, a pio se i kineski čaj… Program je ostvaren uz potporu Ministarstva kulture za razvoj publike.

PUTNICI

NA ISTOK

Djeci namijenjenu radionicu „Crtamo glagole“ vodi mulitmedijalna umjetnica Nikolina Manojlovih Vračar, a radionica uključuje književne, glazbene i likovne elemente.

Svestrana umjetnica Nikolina Manojlović Vračar održala je 9. 10. u Kabinetu Malih zvona, Savska 28, književno-likovno-glazbenu radionicu o glagolima, na veselje jednog trećeg razreda iz zagrebačke škole Tina Ujevića. Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture za razvoj publike.

CRTAMO

GLAGOLE

If you wish to host some of our workshops feel free to contact us: kabinet@mala-zvona.hr