• Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvonaNaše knjige možete naručiti izravno od nas, a naći ćete ih i u knjižarama Artmen, Bookara, Vuković&Runjić, Planetopija, Školska knjiga, Hoću knjigu, VBZ, Ljevak, Superknjižara, Svjetla grada

 

bilten:

Ukoliko želite biti obavješteni o novostima i aktualnim ponudama e-poštom, prijavite se:izravnom narudžbom knjiga na
info@mala-zvona.hr ostvarujete popust

Politika privatnosti

Mala zvona d.o.o. obvezuju se na zaštitu Vaših osobnih podatka, na temelju Opće uredbe o zaštiti podataka (UREDBA (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ). S tim Vas upoznaje tekst u nastavku. Molimo Vas da Politiku privatnosti povremeno provjerite, izmjene su moguće i bit će prikazane na stranici. Konkretne informacije koje ćete vidjeti u nastavku odnose se na stupanje u kontakt s Malim zvonima putem emaila.

Zaštita osobnih podatka – općenito

Osobne podatke prikupljamo kako bismo Vam pružili traženu uslugu ili informaciju te zbog Naše interne statističke obrade podataka.

Podaci pokriveni sustavom Politike privatnosti su Vaše ime i prezime, e-mail te ostali podaci koje razmijenite s nama, a želite da ostanu tajni

U trenutku obraćanja mailom Malim zvonima, pristajete na kontakt s nama. Nakon toga, Vaše ćemo podatke koristiti isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit i interne statističke obrade podataka.

Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo te ih nećemo staviti trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Mala zvona d.o.o. neće Vam slati neželjenu poštu. Mala zvona d.o.o. ne odgovaraju za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena u najkraćem mogućem roku.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas slanje podataka kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno.

Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi bilježe posjete našim stranicama te nam omogućuju nam da stranice prilagodimo kako bi bile što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)

Poveznice

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših internetskih stranica upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo.

Promjene i prestanak uvjeta korištenja

Mala zvona d.o.o. pridržavaju pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Kontakt

Ako želite da se podaci isprave ili izbrišu ili ako imate druga pitanja ili sugestije o zaštiti podataka, molimo Vas da nas obavijestite poštom na našu poštansku adresu ili e-porukom na info@mala-zvona.hr 

© 2010. Mala zvona; Izrada web stranica: Dedal komunikacije