• Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona


Naše knjige možete naručiti izravno od nas, a naći ćete ih i u knjižarama:
Vuković&Runjić, Planetopija, Školska knjiga, VBZ, Tisak media, APM, Ljevak, Superknjižara/Ribook, Svjetla grada

 

bilten:

Ukoliko želite biti obavješteni o novostima i aktualnim ponudama e-poštom, prijavite se:izravnom narudžbom knjiga na
info@mala-zvona.hr ostvarujete popust

Najave

Noć knjige Malih zvona

U Noći knjige, 23. 4. 2018., naklada Mala zvona predstavlja svoje vrijedno recentno izdanje, "Slike" Victora Segalena, prvi put objavljene u hrvatskom prijevodu. O knjizi će govoriti prevodioci Senka Sedmak i Stephane Michel, urednica Sanja Lovrenčić te gošća književnica Božica Jelušić. Medijateka Francuskog instituta, Preradovićeva 5 u18h.

Program se nastavlja u 20h, u Živom Ateljeu DK (Ilica 110), izložbom knjižnih ilustracija Minshenga Pija, objavljenih u izdanjima Malih zvona ("Zimska potraga", "Kako se spasio Wang Fo" i "Priča o zecu"). O nastanku tih ilustracija, odnosu kaligrafije i slikarstva, likovnom obrazovanju na Dalekom istoku govorit će Mingsheng Pi, Iva Valentić i Sanja Lovrenčić. U prostoru Živog ateljea bit će izloženi originali Mingshengovih ilustracija te organizirana prigodna akcijska prodaja knjiga koje je ilustrirao. 

Dobrodošli!

"Uberi priču!" 2018

Ovogodišnja akcija „Uberi priču!“ odvijat će se u parkovima na pet lokacija, U Zagrebu, Krapinskim Toplicama, Bjelovaru, Koprivnici i Rijeci. Prvom „berbom“ gostujemo na zagrebačkoj Trešnjevci i njome otvaramo  Festival dječje knjige Centra za kulturu Trešnjevka. Na ovogodišnjim „berbama“ bit će slikovnica Pike Vončine, Ludwiga Bauera i Marsele Hajdinjak, Dubravke Kolanović (ovogodišnja nagrada „Grigor Vitez“), Lidije Dujić i Dijane Nazor, Ivane Guljašević, Snježane Husić i Marijane Jelić, Silvije Šesto i  Vande Čizmek, Snježane Babić Višnjić i Milana Trenca, te Sanje Lovrenčić i Margarete Peršić. Zahvaljujemo Ministarstvu kulture i Gradskom uredu Grada Zagreba koji su podržali ovu manifestaciju, u kojoj je dosad izravno djeci podijeljeno nešto više od četiri tisuće slikovnica domaćih autora.

17. 4.u 11h– Zagreb, Park stara Trešnjevka

15. 5.u 11h – Krapinske Toplice, park bolnice

23. 5.u 11h – Bjelovar, gradski park

  9. 6.u 11h – Koprivnica, gradski park

28. 6. u 18h – Rijeka, park pored Guvernerove palače

 

© 2010. Mala zvona; Izrada web stranica: Dedal komunikacije